A HIMALÁJA SÓ A FÜRDŐKÁDBAN

Sokan szeretnek sót tenni a fürdővizükbe, hiszen így egészen mást élményt nyújt egy-egy fürdőzés. És a sós fürdő, szemben a normál fürdővel, ami nedvességet von el a bőrtől, lehetővé teszi, hogy a só a bőr felső rétegébe felszívódjon és ott megkösse a vizet. Ezáltal fenntartható a bőr természetes védőrétege és az nem szárad ki. Ez az oka annak, hogy a sós fürdő még a száraz bőrűek számára is nagymértékben ajánlott.

himalajaso4

Himalája só

Egy harminc perces himalája sós fürdő egy három napos kemény böjtnek felel meg. Az ozmózis útján a méreganyagok felszabadulnak, az ásványi anyagok pedig a bőrön át felszívódnak. Az ilyen fürdő csökkenti a savasságot a testünkben és kiegyensúlyozza a bőr pH értékét. Tanulmányok arra mutattak rá, hogy akkor érhető el a legjobb eredmény, ha a fürdőt egy hold ciklus változásakor vesszük. A test ilyenkor éri el gyógyulási potenciálja csúcspontját és a test saját energiaáramlása aktiválódik. Ilyenkor a szervezet méregtelenítése is felfokozódik.

A fürdőt pedig a himalája só segítségével érdemes elkészíteni, mivel ez képes a bioenergetikai hiányt kiegyensúlyozni, a gyenge kapcsolatokat megerősíteni és testünket reaktiválni. Az egyes szervek funkciói megerősödnek, a test öngyógyító és természetes szabályozási mechanizmusai is felgyorsulnak.

A fürdővíz só koncentrációját kezdetben egy százalékra állítsuk be, majd később növeljük ezt a mennyiséget 8 %-ra. Minél magasabb a koncentráció, annál erősebb a tisztító hatás és annál erősebb a szervezet reakciója is.

HOGYAN KÉSZÍTSÜNK SÓFÜRDŐT MAGUNKNAK?

Nagyon sok fürdősó található meg az üzletek polcain, de ezek többsége vegyszerrel kezelt, ezért válasszuk inkább a tiszta és szennyeződésmentes Himalája sót.

  • A Himalája sót pamutzsákokban 1 vagy 2 kg-os kiszerelésben szerezhetjük be.
  • A megfelelő mennyiséget fél óra alatt fel lehet oldani annyi vízben, hogy ellepje. Ezt öntsük a fürdővízbe.
  • Ne adjunk más anyagot a fürdővízhez.
  • A fürdővíz legyen 37 Celsius-fokos.
  • Ha a szíve gyenge, akkor konzultáljon orvosával, mielőtt sós fürdőt vesz.

Himalája só finomrózsaszín 1kg (Naturganik Himalaya só)

Himalája só finom rózsaszín 1kg (Naturganik Himalaya só)

A Himalája só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Tiszta, természetes finom szemű Himalaya kősó.

Ár: 840 Ft
Megnézem

Himalaya Só rózsaszín1kg Paleolit

-5% Himalaya Só rózsaszín 1kg Paleolit

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyag mentes természetes só. Szemcseméret: 0,3-0,5 mm.

Ár: 525 Ft
550 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!