A Himalája sóból készült sólámpák

A Himalájó sólámpák napjainkban igazán elterjedtek, vannak akik dekorációs céllal ragaszkodnak hozzá, de vannak akik jótékony hatásainak köszönhetően vásárolják meg. A kristálysó lámpák hatása igen hasonlatos az ionizátorokhoz, bár kisebb mértékben. Azonban e lámpák egyik nagy előnye, hogy képesek megtisztítani a szobát is. 

A televízió vagy a számítógép előtt ülve 100-160 Hertzes elektromágneses frekvenciával bombázzuk a szobát, az agyhullámok azonban mindössze 8 Hertzen rezegnek. A számítógép tehát körülbelül hússzor olyan gyorsan rezeg, mint az agyhullámok. Ennek következménye a koncentráció hiánya, az idegesség és az álmatlanság. Továbbá a szervezet szabad gyököket termel ebben az állapotban, amik többek között rákot is okozhatnak.

himalajaso5

A sólámpák működése

A sólámpa működésének lényege, hogy egy egyedi párolgási folyamat során negatív töltésű ionokat juttat a levegőbe. A sok elektronikai cikk miatt a légtérben túl sok a pozitív töltésű ion, amik ugyan számunkra észrevehetetlenek, negatív hatással vannak szervezetünkre. Ezeket a pozitív ionokat semlegesíti a sólámpa! A működési elv mellett pedig számos jótékony hatása is ismert.

- Tisztítja, valamint szagtalanítja a levegőt: Ennek a tulajdonságának köszönhetően hatékony segítség lehet különféle légzőszervi megbetegedés során, valamint asztmában szenvedők részére egyaránt. Fontos azonban, hogy önmagában egyik betegség kezelésére sem alkalmas, de egy hatékony és kiváló kiegészítő termék. Mivel a sónak antibakteriális hatása van, a levegőben keringő só oly módon is jót tesz, hogy a penészgombákat, baktériumokat elpusztíthatja. A sólámpa tehát légtisztítóként is funkcionálhat.

- Nyugtató és stresszoldó hatás: A sólámpák kiváló éjszakai világításként és dekorációs elemként is funkcionálhatnak. Kellemes hangulatot válthatnak ki, amelynek köszönhetően nyugtathatják az ember lelkét és a stresszt is oldhatják. A sóban lévő vörös szín kedvező hatással lehet a vérkeringési zavarok enyhítésében, az alacsony vérnyomásra, serkentheti a szervek működését. A vöröses sólámpák tehát energizálnak, aktivizálnak. A narancssárga dominanciájú segíthet asztmás, reumás panaszoknál, kedvezően hathat a köhögésre és hörghurutra. A fehér sólámpák ritkák, de jó hatással vannak a méregtelenítő folyamatokra. 

- A levegőbe bekerült só, jótékonyan hat a légzőszervekre, tehát segítségünkre lehet náthás, allergiás időszakban, kedvezhet az asztmának, valamint könnyítheti a légzést is. 

- Alváskönnyítő, ellazító, valamint nyugtató hatása is van. 

- A műszaki cikkeink használatakor felborul az ionegyensúly, hiszen sok pozitív ion kerül a levegőbe. Ezt az emberi szervezet is érzékeli, ingerültebbek vagy épp fáradékonyabbak lehetünk tőle. A sólámpák képesek az ionegyensúlyt a helyére billenteni.

A sólámpának tehát több olyan tulajdonsága is ismert, amelyeknek köszönhetően kellemesebbé és könnyebbé tehetők a hétköznapok. Nem csak szép, hanem hasznos is. Segítségével ugyanis kiegyensúlyozottabbak és egészségesebbek lehetünk.

Himalája só termékek Itt!
Akció

Himalaya Só rózsaszín1kg Paleolit

-5% Himalaya Só rózsaszín 1kg Paleolit

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyag mentes természetes só. Szemcseméret: 0,3-0,5 mm.

Ár: 525 Ft
550 Ft
Megnézem

Paleolit Himalaya SóFehér 1 Kg

Paleolit Himalaya Só Fehér 1 Kg

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyagoktól mentes természetes só, a hagyományos rózsaszíntől eltérően fehér színben.

Ár: 595 Ft
Megnézem
Újdonság

Himalaya SószappanLevél Alakú 300 g

Himalaya Sószappan Levél Alakú 300 g

Gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású himalaya sóból készült szappan. Elősegíti a bőr regenerálódását. Serkenti a vérkeringést, frissebbé teszi a bőrt. Minden bőrtípusra használható.

Ár: 795 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!