A HIMALÁJA SÓBÓL KÉSZÜLT SÓLÁMPÁK

A kristálysó lámpák hatása igen hasonlatos az ionizátorokhoz, bár kisebb mértékben. Azonban e lámpák egyik nagy előnye, hogy képesek megtisztítani a szobát is. A televízió vagy a számítógép előtt ülve 100-160 Hertzes elektromágneses frekvenciával bombázzuk a szobát, az agyhullámok azonban mindössze 8 Hertzen rezegnek. A számítógép tehát körülbelül hússzor olyan gyorsan rezeg, mint az agyhullámok. Ennek következménye a koncentráció hiánya, az idegesség és az álmatlanság. Továbbá a szervezet szabad gyököket termel ebben az állapotban, amik többek között rákot is okozhatnak.

himalajaso5

Himalája só

A Himalája sóból készült lámpák a túl sok pozitív iont negatív ionokkal köti meg. Amikor felmelegszik, magába szívja a párát és felszíne nedves lesz. Ezen épülnek fel az ionjai. Így a sólámpa képes semlegesíteni az elektro-szmogot a szobában.

Továbbá a sólámpa színei is pozitív hatás gyakorolnak a szervezetünkre: átszervezik az epidermális réteget a bőrön, így alkalmas a bőrrák kezelésére, de a hiperaktív gyermekek koncentrációs és alvási képességeinek javítására is felhasználják.

Számos tanulmány igazolta, hogy a sókristály lámpa akár 300%-kal növeli a negatív ionok számát. Általában ezek a negatív ionok a szél, a napfény, a szörfözés, a vízesések és a sűrű eső következtében jönnek létre és oxigén alkotja őket. A friss vidéki levegő 4000 negatív iont tartalmaz négyzetméterenként.A negatív ionok hatása erőteljes. Eredetileg azt találták, hogy gyorsítsa a helyreállítási égés vagy asztmás betegeknél, de később kiderült, hogy szerotonin szintjük befolyásolják a véráramot, stabilizálják az alfa ritmust, és pozitívan befolyásolhatják a szenzoros ingerekre küldött reakciókat. A magasabb éberségi szint következtében javul tanulás, a jólét és a teljesítőképesség.

Az ionizált levegő csökkenti a beltéri levegőben levő baktériumok számát. Dr. Albert Krueger bebizonyította, hogy a negatív ionok már kis mennyiségben is elpusztítják a baktériumokat.

Szerezzük be az eredeti Himalája sóból készült lámpát is, hogy ne csak szervezetünk, de otthonunk is tisztább és egészségesebb legyen!

Himalája só finomrózsaszín 1kg (Naturganik Himalaya só)

-8% Himalája só finom rózsaszín 1kg (Naturganik Himalaya só)

Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. A kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője! A Himalája só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Teljesen természetes!

Ár: 595 Ft
650 Ft
Megnézem

Himalaya Só rózsaszín1kg Paleolit

-5% Himalaya Só rózsaszín 1kg Paleolit

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyag mentes természetes só. Sze

Ár: 525 Ft
550 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!