A HIMALÁJA SÓBÓL KÉSZÜLT SÓLÁMPÁK

A kristálysó lámpák hatása igen hasonlatos az ionizátorokhoz, bár kisebb mértékben. Azonban e lámpák egyik nagy előnye, hogy képesek megtisztítani a szobát is. A televízió vagy a számítógép előtt ülve 100-160 Hertzes elektromágneses frekvenciával bombázzuk a szobát, az agyhullámok azonban mindössze 8 Hertzen rezegnek. A számítógép tehát körülbelül hússzor olyan gyorsan rezeg, mint az agyhullámok. Ennek következménye a koncentráció hiánya, az idegesség és az álmatlanság. Továbbá a szervezet szabad gyököket termel ebben az állapotban, amik többek között rákot is okozhatnak.

himalajaso5

Himalája só

A Himalája sóból készült lámpák a túl sok pozitív iont negatív ionokkal köti meg. Amikor felmelegszik, magába szívja a párát és felszíne nedves lesz. Ezen épülnek fel az ionjai. Így a sólámpa képes semlegesíteni az elektro-szmogot a szobában.

Továbbá a sólámpa színei is pozitív hatás gyakorolnak a szervezetünkre: átszervezik az epidermális réteget a bőrön, így alkalmas a bőrrák kezelésére, de a hiperaktív gyermekek koncentrációs és alvási képességeinek javítására is felhasználják.

Számos tanulmány igazolta, hogy a sókristály lámpa akár 300%-kal növeli a negatív ionok számát. Általában ezek a negatív ionok a szél, a napfény, a szörfözés, a vízesések és a sűrű eső következtében jönnek létre és oxigén alkotja őket. A friss vidéki levegő 4000 negatív iont tartalmaz négyzetméterenként.A negatív ionok hatása erőteljes. Eredetileg azt találták, hogy gyorsítsa a helyreállítási égés vagy asztmás betegeknél, de később kiderült, hogy szerotonin szintjük befolyásolják a véráramot, stabilizálják az alfa ritmust, és pozitívan befolyásolhatják a szenzoros ingerekre küldött reakciókat. A magasabb éberségi szint következtében javul tanulás, a jólét és a teljesítőképesség.

Az ionizált levegő csökkenti a beltéri levegőben levő baktériumok számát. Dr. Albert Krueger bebizonyította, hogy a negatív ionok már kis mennyiségben is elpusztítják a baktériumokat.

Szerezzük be az eredeti Himalája sóból készült lámpát is, hogy ne csak szervezetünk, de otthonunk is tisztább és egészségesebb legyen!

Himalája só finomrózsaszín 1kg (Naturganik Himalaya só)

Himalája só finom rózsaszín 1kg (Naturganik Himalaya só)

A Himalája só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Tiszta, természetes finom szemű Himalaya kősó.

Ár: 840 Ft
Megnézem

Himalaya Só rózsaszín1kg Paleolit

-5% Himalaya Só rózsaszín 1kg Paleolit

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyag mentes természetes só. Szemcseméret: 0,3-0,5 mm.

Ár: 525 Ft
550 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!